Nieuws uit Merksem

Merksem
Merksem

Nieuws uit Merksem

Leuke sfeer tijdens Merksem's schlagerfestival

18/06/18 11:21 - Enkele Merksemse artiesten waaronder Patrick De Deken, Papillon en Marco Martinez stapten zaterdagavond op het podium van Zaal De Volkslust.

Friteuse veroorzaakt brand op tweede verdieping Moeshofstraat

17/06/18 07:25 - Zaterdagavond is brand uitgebroken op de tweede verdieping van de Moeshofstraat in Merksem. Oplettende passanten zagen rook uit de ramen komen en alarmeerden de politie, die toevallig op dat moment passeerde.

Update werken aan de Frans De l'Arbrelaan

16/06/18 14:37 - Fase 1 zal afgewerkt worden voor het bouwverlof. In de tweede week van juli wordt de afgesloten straatzijde terug opengezet en is de volledige straat terug toegankelijk, inclusief parkeerplaatsen.

700 ‘toekomstbomen’ moeten nog honderd jaar blijven bloeien

15/06/18 02:57 - De stad heeft 41.000 bomen gescreend, waarvan er zevenhonderd in aanmerking komen voor het label van ‘toekomstboom’. Dat zijn bomen die voldoen aan de criteria van Natuurpunt om ouder dan 100 jaar te worden. Ze komen op een lijst te staan, maar dat wil niet zeggen dat ze nooit gekapt zullen worden. “De buurt kan mee waken over de bomen”, klinkt het.

Weer inbraak in volkstuintjes

13/06/18 18:12 - Er werd maandag weer een inbraak in de volktuintjes aan de Fortsesteenweg vastgesteld. De dieven hadden het gemunt op maar liefst vier tuintjes.

Twee koersen voor de prijs van één: Schaal Sels in Merksem, Leeuwenclassic in de Haven

13/06/18 03:00 - In Merksem circuleren onrustwekkende berichten over de Schaal Sels. Die recent heropgewaardeerde koers zou het district volledig links laten liggen. “Niks van aan”, reageert organisator Ben Simons.

Vlasschaardstraat heropend met buurtfeest

11/06/18 13:13 - Zaterdag was er een buurtfeest ter gelegenheid van de heropening van de Vlasschaardstraat. Zowel bewoners als klanten van lokale handelaars konden er genieten van een hapje en een drankje.

Bruidegom rijdt met vuilniswagen naar trouw

09/06/18 19:17 - Met de vuilniskar naar je eigen huwelijk komen. We zien het niet veel mensen doen. Maar Hannes uit Merksem is blijkbaar niet zoals iedereen. Hannes werkt bij vuilnisophaaldienst en wilde trouwen op één voorwaarde. Dat hij met de vuilniskar mocht aankomen.

JONGCD&V Merksem wil schoolstraten invoeren

05/06/18 08:24 - De Vlaamse campagne "Paraat voor de Schoolstraat" kreeg van JONGCD&V Merksem extra aandacht door een bezoek aan de basisschool de Luchtballon in de Borrewaterstraat.

IN BEELD. Topsfeer tijdens Fietseling in Bouckenborghpark

03/06/18 17:17 - Zondag was het de 32ste editie van de fietseling, de familiale fietshappening van Merksem. De route ging van start en eindigde op de groene zone voor het kasteel van het Bouckenborghpark. Waar er heel wat animatie voorzien was voor de kinderen, maar ook met het optreden van de jazzband Le Temps du Mois. De vele bezoekers genoten van het groot terras met een drankje en een hapje.

Zelf nieuws uit Merksem?




Deel ervaringen over Merksem



Merksem

„ Woonplaatsen.be gidst u door Merksem! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken